Vis siden i mobilvisning
 

Freund Elektronik Referencer 

Print

Søkanten, Gyngemosen nord for København

October 2016

Dørtelefon med video i 168 lejligheder, alle 11 opgangsdøre har en berøringsfri ADK læser og der er også installeret 6 læser til depotrum i kælderen, så har man som beboer nemt adgang. 
Det giver også en god sikkerhed for at uvedkommende ikke har adgang til opgange og kælder.


Klosterbakken Odense

September 2016

Fermax dørtelefon med video i 30 eksklusive lejligheder midt i Odense. Projektet består af en hovedindgang ind til gården, den er speciel designet i rustfri stål efter kundes ønsker, det er muligt at ringe til alle opgange herfra. Inde i gården er der 4 opgange a 7 lejligheder plus 2 lejligheder med direkte adgang til gården. Svartelefoner er uden rør med 3,5" monitor, fra svartelefonen er det muligt at tænde trappelyset i opgangen og åbne døren i opgangen eller åbne porten til gården.


 

Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.