Vis siden i mobilvisning
 

Adgangskontrol  

Print

 

Jantar Adgangskontrol - læs videre

Rød hånd og 3 forskellige læsere (brugt i annonce).jpg

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer med mange forskellige type læsere; RFID, mifare, fingerprint og kodetastetur.

Populus er en del af produktserien ”Black Line” fra Jantar, og er en terminal, som kan styre op til 4 døre pr. central. Systemet kan udvides med X-antal centraller. Populus kan sammenkobles og programmeres via en netværks-pc med dansk browserbaseret software. Terminalerne kan sammenkobles via RS-485 samt TCP/IP eller i kombination. Der kan tilsluttes ubegrænsede døre til systemet, hvilket betyder uendelige kombinationsmuligheder.

Jantar adgangskontrol kan kombineres med 3. parts porttelefoner hermed også Fermax porttelefon. Der kan på den måde laves en dørstation som fremstår som en samlet enhed.

Jantar adgangskontrol kan også kombineres med tredjeparts læsere hvis de supporterer Wiegand-26 protokol.

Codeks er dansk browserbaseret software. Udover adgangskontrol kan der også tilkøbes funktioner såsom:

  1. Tidsregistrering
  2. Booking system
  3. Videoovervågning
  4. Live log-hændelser via bygningens plantegning
  5. Frontdesk
Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.