Vis siden i mobilvisning
 

 

Print

FEPC-i7G3-SIP / 3CX PBX SERVER

FEPC-i7G3-SIP SERVER.JPG

FEPC-i7G3-SIP SERVER understøtter op til 256 samtidige opkald og er baseret på Intel Core i7 4500u processor, 8 GB ram, 64GB SSD HD, dual core op til 3,0 GHz, 4MB Cache 4x USB porte til kapacitets udvidelser som f.eks audio optagelse eller audiobeskeder. 

FEPC-i7G3-SIP SERVER har en dimension på 177x125x55mm og med 1,24 kg nettovægt, og er produceret i en termisk designet aluminium kasse som gør at den kører lydløs. 

Der er 4 parallelle opkald licenser inkluderet i prisen og der kan altid tilkøbes og udvides med nye licenser op til 256 parallele opkald. Der er plads til uendelig antal af registrerede klienter. 

Listepriser fra 8.995,00 DKK

 

FREUND FEPC-i7G3-Session Board Controller (SBC)  

 

Hver FEPC-i7G3-SBC understøtter op til 50 SIP enheder og der kan altid udvides med flere SBC'er efter behov. Hver enhed kan  have BLFs og samtidige opkald. 

FEPC-i7G3-SBC er baseret på Intel Core i7 4500u processor, 8 GB ram, 64GB SSD HD, dual core op til 3,0 GHz, 4MB Cache 4x USB porte til kapacitets udvidelser.

FEPC-i7G3-SBC har en dimension på 177x125x55mm og med 1,24 kg nettovægt, og er produceret i en termisk designet aluminium kasse som gør at den kører lydløs. 

Listepris: 5.995,00 DKK

 


3CX IP telefonsystem

 

3cxpartner.png

3CX IP telefonsystem (IP PBX) er baseret på en PBX central placeret lokalt eller i cloud.

- Fra 4 til 1024 parallelle opkald og uendelig antal af klienter installeret på en lokal SIP Server

- Fra 4 til 16 parallelle opkald og uendelig antal af klienter som en hosted løsning - SPLA

3CX System er licensbaseret på antallet af samtidige opkald (interne & eksterne) og forbundet til omværden gennem uni-tel TRUNK, hvor kunden kan sælv vælge antal af eksterne telefonlinier. 

Se mere her


uni-tel Cloud SIP server "One-connect"

 

Unitel_BusinessPartner-logo small.jpg

Hvis kundeservice, videndeling, mobilitet og effektivitet er vigtigt, er One-Connect den rette løsning.

 

One-Connect er en fantastisk smidig platform, som vi skræddersyr præcis til virksomhedens ønsker og behov. Med One-Connect kan man f.eks. integrere hovedkontor, filialer og hjemmearbejdspladser under ét.

 

Man kan samle al telefoni og supplere med funktioner, der styrker synergien:

Omstilling, gratis interne kald, mobilkø, velkomsthilsen, telefonsvarer, one number og meget mere.

 

Priser:

20 DKK/mdr pr. TRUNK (bylinie)

69 DKK/mdr pr. klient i "one-connect" hosted løsning

Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.