Freund Elektronik A/S

IP telefoner hos Freund 

 

Tilbage til IP telefoni løsninger

 


Akuvox IP telefoner

Akuvox logo.JPG

AKUVOX (Xiamen) er en datterselskab af Star-net Group og en af førende leverandør af telekommunikationsløsninger og produkter i verden.

Selskab er ISO 9001: 2000 kvalitetssystem- og ISO 14001 miljøcertificeret.

Freund Elektronik A/S er eksklusive forhandler og strategiske partner omkring Akuvox IP telekommunikationsløsninger i Danmark.

Se aktuelle priser her!

   Akuvox R67G medium.JPG

                AkuVox Topmodel R67G


Fanvil IP telefoner

Fanvil logo small.JPG

Fanvil er en kendt og veletableret VoIP Telefoni udvikler og producent fra Kina. Virksomheden er anerkendt VoIP producent og udvikler af telekommunikationsløsninger og udstyr til små og mellemstore virksomheder.

Fanvil er indstillet til at blive førende med omkostningseffektive og innovative IP telefoni og video produkter. VoIP produkter fra Fanvil karakteriserer pålidelighed, fremragende kvalitet, perfekt service og konkurrencedygtige priser.

Fanvil IP-produkter bruger verdens førende klasse chipset løsninger. Fanvil har et stærkt teknisk team og solide partnerskaber med IP kommunikation chipset udbydere, såsom Freescale, DSPG. Fanvil Technology er strategisk partner til Broadcom og 3CX. Derfor er alle Fanvill produkter i høj kvalitetetsklasse og fuld kompatible med 3CX SIP server løsninger som også forhandles af Freund. 

Freund Elektronik A/S, Fanvill og 3CX er strategiske partnere omkring IP telekommunikationsløsninger i Danmark.

Se aktuelle priser her!

 Fanvil X6.JPG

                Fanvil Topmodel X6