Vis siden i mobilvisning
 

 

Print

 

Tekniker – Systemspecialist

Projektering og Support af tekniske produkter og løsninger til industrien

Odense d. 13. februar 2018

                                     

Freund IP Integra.png

 

En spændende kombination af teknisk viden og innovation

Med reference til vores Development Manager får du en central rolle i udbygning og styrkelse af produktudvikling- og supportteam. Du indgår i et professionelt teknisk team, der har fokus på rådgivning til vores salgsafdeling med hensyn til rigtigt valg af komponenter og komplette løsninger inden for teknologiområdet dørtelefoni, IP-dørtelefoni, adgangskontrol og Smart Home.

I et tæt samarbejde med den øvrige organisation bliver din opgave at fastholde og styrke samarbejdet med vores partners udviklere samt bidrage til styrkelse af virksomhedens salgsorganisation.

Du kommer til at arbejde med vores nyeste teknologier og sikre vidensdeling i organisationen. Så vores salgsorganisation er opdateret med nødvendig teknisk viden inden de kontakter eller besøger vores kunder.

Nøglen til din succes er, at du er i stand til at indgå i en kvalificeret teknisk dialog med vores udviklingsafdeling. Er i stand at kommunikere markedskrav, som du får gennem vores salgsorganisation, men også gennem dine supportopgaver tilbage til dem. Du bliver vores nøglepersoner inden for teknik og systeminstallation, så du kan i samarbejde med vores salgsafdeling identificere mulighederne, afdække behovene samt sammensætte løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige salgsorganisation, herunder den interne produktspecialister og vores teknologiudviklere. Endvidere vil du indgå som systemspecialist for større projekter i dit ansvarsområde.

 

Teknisk ildsjæl med ambitioner og drive

Du har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. ingeniør, IT-tekniker, elektriker eller tilsvarende suppleret med erfaring med løsninger eller projekter i vores industri. Alternativt kan du være en nyuddannet tekniker/ingeniør med el-teknisk eller tilsvarende faglig baggrund kombineret med en god teknisk forståelse til IP/TCP-løsninger og BUS baserede systemer.

Uanset din indgang til jobbet, så er det afgørende, at du motiveres af at arbejde med tekniske produkter og løsninger. Du har stor lyst til en hverdag med mange projekter og forskellige teknologier. Du har drive, er ambitiøs, har lyst og vilje til at gøre det, der skal til, for at få tingene til at lykkes. 

Som person er du kendetegnet ved at du arbejder målrettet, struktureret og resultatorienteret. Du er god til at kommunikere, skabe relationer og ikke mindst til at sælge dine ideer internt i organisation.  Du har energi og vedholdenhed, og du skaber naturligt respekt og tillid omkring din person via din faglighed og en god situationsfornemmelse.

Dit arbejdssted bliver hovedsageligt i Odense, men det er også nødvendigt, at du kan begå dig ubesværet på engelsk.

 

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs virksomhed

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende og stabil virksomhed i vækst. Hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk virksomhed med tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.


Du får store frihedsgrader, men også stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling.  Du bliver en del af en salgsorganisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos kunden.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via vores mail freund@freund.dk, eller kontakt vores Development Manager Anel Bektas på telefon 63162078, hvis du har behov for yderligere oplysninger.

Arbejdspladsen ligger i Odense.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, og vi kalder kandidater ind løbende.

 

Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.