15. december 2018 - 09:40Information 


Gældende forhold for brugen af denne hjemmeside.

Denne hjemmeside kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller trykfejl. Oplysningerne kan blive ændret eller opdateret uden varsel. FREUND ELEKTRONIK A/S kan evt. forbedre og/eller ændre de produkter, der er beskrevet her, uden varsel. FREUND ELEKTRONIK A/S påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden af de oplysninger, der stilles til rådighed, og brug af sådanne oplysninger sker på modtagerens eget ansvar.

Copyright
Denne hjemmeside er udviklet og ejet af FREUND ELEKTRONIK A/S.
Indholdet er beskyttet af copyright, varemærkeret og de love, der anvendes til beskyttelse heraf. Enhver uautoriseret anvendelse af hjemmesidens indhold er forbudt.
Således må hele eller enkelte dele såsom tekst, illustrationer og billeder ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden tilladelse fra FREUND ELEKTRONIK A/S. Overtrædelse af disse bestemmelser kan medføre retsforfølgelse.

Du er altid velkommen til at linke til vores hjemmeside. Ønsker du at gengive siden eller dele deraf på anden måde, bedes du kontakte os for nærmere aftale.

Sikkerhed - informationspolitik
Hos FREUND ELEKTRONIK A/S tager vi vores kunders sikkerhed alvorligt, og derfor har vi følgende politik vedrørende brugen af personlige oplysninger: Når du opretter dig som kunde på www.freund.dk, beder vi om en række personlige oplysninger. Den eneste grund til, at vi beder om disse oplysninger er, at vi ønsker at levere en optimal service i forbindelse med registrering, servicering og viderebehandling af hver enkelt ordre.
Da disse oplysninger er sårbare, er vi konstant opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug, ligesom vi under ingen omstændigheder videregiver infor
mation til tredje part.
Hvis du ønsker det, kan du altid blive fjernet fra kundedatabasen.

Håndtering af personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Ifølge persondatabehandlingsloven har du mulighed for indsigt og indsigelse over for de oplysninger, der vedrører dig.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at sende en e-mail til mm@freund.dk

 

 

 

Salgs-, leverings- og betalingsbetingelser